Communicatie

U zoekt antwoord op een communicatievraag. Tijdelijke of langduriger ondersteuning. Voor een project of publicatie. Als opvang bij ziekte of overbrugging bij personeelswisseling. Voor de eindredactie van een rapport, het opstellen van een persbericht of het onderhoud van een website. Of een gesprek met een onafhankelijke en betrokken ‘critical friend’ over uw communicatieve plannen. Een frisse en betrokken blik. Klinkt het logisch? Niets vergeten? Overtuigt het?
Met mijn communicatiebureau Chapeau Claque Communicatie werkte ik vooral in en rond (beroeps)onderwijs en arbeidsmarkt. Vaak ging het om innovatieprojecten, onderzoek en kwaliteitsverbetering. Mijn persoonlijke affiniteit ligt hiernaast bij (de introductie van) duurzaamheid in het onderwijs.

Ik heb in de loop van de jaren met vele communicatiemiddelen gewerkt. Teksten voor drukwerk of digitaal, websitebeheer en communicatieplannen. Samenwerken met complementair gespecialiseerde collega’s, en natuurlijk met uw medewerkers, is voor mij vanzelfsprekend.